Captivate Mediebyrå

MarketingNewsCaptivate hjälper WWF Sverige att ge naturen en chans

Captivate hjälper WWF Sverige att ge naturen en chans

Captivate kommer bistå WWF Sverige med mediebyråtjänster under 2024.

– Vi är stolta över att kunna säga att vi nu är en av WWF Sveriges partners för mediebyråtjänster, med det gemensamma uppdraget att nå allmänheten som målgrupp och öka intäkter till det viktiga arbetet för naturen och klimatet, säger Mikael Sundlin, projektledare och partner på Captivate.

Under november/december 2023 dubblade Captivate bruttomedievärdet på samma budget jämfört med samma period 2022.

WWF Sverige arbetar för en framtid där människan lever i harmoni med naturen. De kämpar för att skydda de mest hotade och unika arterna och livsmiljöerna på planeten och för att mänskligheten ska fördela jordens resurser rättvist och använda dem på ett hållbart sätt. För att nå sina mål jobbar de såväl på politisk nivå som ute i fält och i tätt samarbete med fristående organisationer såväl som lokalbefolkningar och andra aktörer runt om i världen. WWF finns i över 100 länder, har fler än sex miljoner supportrar och driver tusentals projekt inom allt från naturvård till klimatsmarta energilösningar.

Samarbetet börjar gälla från den 1:e februari 2024.

Arbetsgrupp:

Captivate: Mikael Sundlin, Åsa Halldin, Peter Pettersson, Sigrid Thomas Lyri, Daniel Nellhard

Läs mer på Dagens Media här!

i

Vi är en fullservice mediebyrå med syfte att skapa tillväxt och brand equity för ditt varumärke genom insikter om din målgrupp och förmågan att fånga och bygga intresse för dina produkter.