Captivate Mediebyrå

MarketingNewsChilimobil väljer Captivate

Chilimobil väljer Captivate

Chilimobil – Sveriges nya mobiloperatör som lanserades våren 2020, väljer nu Captivate som mediebyråpartner.

Chilimobil startades av Fredrik Brunzell, Hans Carlsson och Lars Ryen Mill. Efter flertalet undersökningar och många års erfarenhet i branschen enades de tre grundarna i slutsatsen om att något saknades på den svenska marknaden; en operatör som erbjuder ett prisvärt abonnemang där man inte behöver oroa sig för att surfen tar slut, där man slopat långa bindningstider samt slipper svårtolkade fakturor. I maj rekryterades Johan Hörberg till ny CCO. Liksom de övriga har Johan en lång bakgrund i telekombranschen och kommer närmast från en tjänst hos Telia där han drivit företagsaffären som chef för Business Management mot Soho/SME segmentet.

Chilimobil tar nu nästa steg med ett tillspetsat erbjudande, fri surf och ingen bindningstid för 299kr/mån med en bred lansering mot marknaden. Till sin hjälp har Chilimobil valt mediebyrån Captivate som sin samarbetspartner för både mediestrategi och medieköp. Captivate lanserades våren 2020 av Peter Pettersson och Daniel Nellhard som båda har lång erfarenhet från både publicist- och mediebyråsidan.

”Vi valde Captivate för deras erfarenhet och kompetens inom mediestrategi och medieköp. Det i kombination med ett performancedrivet arbetssätt som är rätt ovanlig hos mediebyråer. Redan i första mötet fick vi förtroende för Peter och Daniel och känner oss trygga i att de kan hjälpa oss utveckla Chilimobil på den svenska marknaden”, säger Hans Carlsson.

’’Det känns oerhört spännande att få vara med från början på Chilimobils resa och etableringen på den svenska marknaden. Kompetensen hos teamet på Chilimobil i kombination ett spännande varumärke, stark produkt och ett fantastiskt erbjudande imponerar. Vi på Captivate kommer att göra allt vi kan för att hjälpa till att skapa så bra förutsättningar som möjligt för Chilimobils etablering på den svenska marknaden, och ser fram emot ett långsiktigt och utvecklande samarbete för båda parter”, säger Daniel Nellhard.

Läs mer här:

https://www.dagensmedia.se/byraer/mediebyraer/ny-mobiloperator-valjer-captivate/

Chilimobil hemsida

https://chilimobil.se/

i

Vi är en fullservice mediebyrå med syfte att skapa tillväxt och brand equity för ditt varumärke genom insikter om din målgrupp och förmågan att fånga och bygga intresse för dina produkter.