Captivate Mediebyrå

MarketingNewsBauer Media väljer Captivate som mediebyrå efter årslångt samarbete

Bauer Media väljer Captivate som mediebyrå efter årslångt samarbete

Bauer Media tog hjälp av mediebyrån Captivate i samband med lanseringen av Radio Disney i januari. Nu har samarbetet formaliserats till att Captivate väljs till officiell mediebyrå för hela Bauer Media Sverige.

Bauer Media har gjort ett omfattande arbete med att tydliggöra sin audiostrategi och i samband med det förfinat sin identitet och avsändare både B2B och mot lyssnare, till att förtydliga Bauer Media. Arbetet har haft en tydlig målsättning att öka det totala lyssnande, främst med en långsiktig strategi om tillväxt i det digitala lyssnandet. I detta arbete har Bauer Media valt Captivate som strategisk och taktisk mediebyråpartner.

Citat Anna Chrona:

-Captivate har varit en samarbetspartner sedan slutet av 2020, tid där de givet deras bakgrund kunnat hjälpa oss i allt från det strategiska arbetet till att vid årsskiftet hålla i våra medieköp. Samarbetet har fungerat bra och bidrar till utvecklingen av vår affär. Vi är nu glada över att ha valt Captivate till vår officiella mediebyrå. De kommer hjälpa oss med all köpt kommunikation för samtliga av våra varumärken. Det här är ljudet av en perfect match, säger Anna Chrona, Communications Director, Bauer Media Sverige.

Citat Peter:

-Bauer Media är såklart en kund vi har en speciell relation till efter våra 20år i mediebranschen varav 10år på publicistsidan. Vårt samarbete har växt över tid och det känns skönt att äntligen få sträcka på sig och berätta att vi från och med nu fullt ut kommer agera mediebyrå åt Bauer Media med allt vad det innebär, säger Peter Pettersson, VD och Partner på Captivate.

Läs mer på Dagens Media här: https://www.dagensmedia.se/byraer/mediebyraer/captivate-blir-mediebyra-for-bauer-media/
i

Vi är en fullservice mediebyrå med syfte att skapa tillväxt och brand equity för ditt varumärke genom insikter om din målgrupp och förmågan att fånga och bygga intresse för dina produkter.