Captivate Mediebyrå

MarketingNewsNylansering genom DOOH: Bauer Medias ”Gry Forssell med vänner” – nu även i Göteborg!

Nylansering genom DOOH: Bauer Medias ”Gry Forssell med vänner” – nu även i Göteborg!

Roliga nyheter från Bauer Media lanserades denna vecka med en ordentlig digital utomhuskampanj som Göteborgarna inte kunde missa!

Genom stora ytor presenterades nyheten att Sveriges mest populära morgonshow i radio, Gry Forssell med vänner, från och med v 15 även sänds i Göteborgsregionen. Därmed hörs programmet över hela Sverige varje vardag mellan klockan 06.00-10.00. Till programmet ansluter nu två populära göteborgsprofiler enligt pressmeddelandet;

– Göteborgarna får det bästa av två världar. Gry Forssell med vänner är Sveriges mest populära morgonshow blir nu ännu bättre med Halvtids-Erik och Pipistrello. Vi är jätteglada att kunna behålla den lokala förankringen samtidigt som vår morgonshow nu hörs över hela landet, säger Alexander Lindahl, produktchef på Mix Megapol.

Anders ”Pipistrello” Rönnefors som i vått och torrt är ute i Göteborgstrafiken kommer fortsatt att leverera lokala trafiknyheter och Erik Thorsell, också känd som ”Halvtids-Erik” kommer dagligen att vara med från Göteborg och hålla koll på allt som händer på plats.

Ingemar Allén och Peter Sandholt från Morrongänget valde tidigare under våren att lämna Mix Megapol för en konkurrent och Annika Sjöö har valt att ta sig an nya utmaningar.

i

Vi är en fullservice mediebyrå med syfte att skapa tillväxt och brand equity för ditt varumärke genom insikter om din målgrupp och förmågan att fånga och bygga intresse för dina produkter.