Captivate Mediebyrå

MarketingNewsSuzuki Sverige väljer Captivate som sin nya mediebyrå

Suzuki Sverige väljer Captivate som sin nya mediebyrå

Efter en upphandlingsprocess genomförd av Suzuki Sverige och byråvalskonsulten Christina Wihlner Lentell på Engage Marketing, står det klart att Suzuki Sverige väljer Captivate som ny mediebyråpartner.

Suzuki är en av de största japanska biltillverkarna och gör bilar som är prisvärda, pålitliga och attraktiva. Med det nya reklamkonceptet, ”Det Krångelfria Billivet” framtaget av reklambyrån New Store, är ambitionen att bilägandet ska vara så prisvärt och krångelfritt som möjligt – från första provkörningen till sista service.

Samarbetet har inletts och den första kampanjen kopplat till reklamkonceptet gick igång direkt. Kampanjen har synts i TV, Video, Print, Social samt Sök under våren och med syftet att kommunicera erbjudandet att fri service i 3 år ingår vid köp av en ny Suzuki f r o m den 1:a april.

  • Teamet på Captivate kompletterar varandra genom att kombinera hög senioritet med spetskompetens inom alla delar vi efterfrågar av ett byråsamarbete; insikter, mediestrategi och taktisk implementering i både analoga och digitala kanaler, säger Mattias Andersson, marknadschef för Suzuki Sverige.
  • Vi är väldigt glada att börja jobba med ett så fint internationellt och etablerat varumärke som Suzuki. Ett riktigt prestigeuppdrag för oss och vi ser fram emot att ta ut det fina reklamkonceptet och bidra till ökade marknadsandelar för Suzuki på den svenska marknaden, säger Daniel Nellhard, projektledare för Suzuki på Captivate.
  • Vi har också ett behov av nära samarbete i våra byrårelationer vilket Captivate med tydlighet visade vara en prioritet även från deras sida, avslutar Mattias Andersson.

Arbetsgrupp Suzuki
Suzuki Sverige: Mattias Andersson
Captivate: Daniel Nellhard, Peter Pettersson, Mikael Sundlin, Sigrid Thomas Lyri
New Store: Niklas Crona, Ellen Bülow, Matz Jungå, Ulrika Kukulska

Läs mer på Dagens Media här: https://www.dagensmedia.se/alla-nyheter/nyheter/captivate-vinner-suzuki/

i

Vi är en fullservice mediebyrå med syfte att skapa tillväxt och brand equity för ditt varumärke genom insikter om din målgrupp och förmågan att fånga och bygga intresse för dina produkter.