Captivate Mediebyrå

MarketingNewsFlera nomineringar för Captivate till Stockholm Media Week 2024

Flera nomineringar för Captivate till Stockholm Media Week 2024

Efter en tuff omröstning har Captivate säkrat tre nomineringar till årets största branschevent inom media – Stockholm Media Week!

Stockholm Media Week är en årlig konferens och mötesplats för mediebranschen i Sverige som samlar professionella från olika delar av medielandskapet, inklusive reklam, marknadsföring, journalistik, och digitala medier, för att diskutera aktuella trender, utmaningar och framtidsutsikter inom branschen. Stockholm Media Week syftar till att vara en plattform där branschens aktörer kan få insikter och inspiration, samt diskutera viktiga frågor som påverkar mediernas framtid och utveckling.

Stort tack till alla som valt att lägga sin röst på oss!

Nomineringarna är;

Årets Mediebyråledare – Peter Pettersson

”Årets Mediebyråledare är en ledare, som under året gjort det lilla extra för sina medarbetare, sin byrå och för sina kunder. En person som genom övertygelse, mod och ett starkt och engagerat ledarskap, utvecklat byrån och drivit förändring. En person som med energi, handlingskraft, ihärdighet och kapacitet, kombinerat med ett uttalat verksamhetsfokus och med affärsmässighet, utvecklat byrån.”

Årets Medierådgivare – Daniel Nellhard

”Client Director, Client Lead, Account Manager eller medierådgivare. Kärt barn har många namn. Årets Medierådgivare är en engagerad och affärsmässig projektledare/kundansvarig som värnar lika mycket om sin kund som för olika mediers styrkor. Årets Medierådgivare förstår sina kunders utmaningar och behov och det allt mer komplexa medielandskapet och dess möjligheter. Årets Medierådgivare är till lika delar lösnings- och resultatorienterad och utmanar både sina kunder, medier och den egna byrån – allt för att uppnå optimal effekt i alla led.”

Årets Mediebyråhjälte – Sigrid Thomas Lyri

”Årets Mediebyråhjälte är någon som alltid tar sig an arbetsdagen med ett stort leende. Någon som, oavsett roll på företaget, osjälviskt och utan egenintresse brinner för sin uppgift och vänder svårigheter till möjligheter. Någon som med stort engagemang och outtröttligt driv, dagligen inspirerar sina kollegor.”

i

Vi är en fullservice mediebyrå med syfte att skapa tillväxt och brand equity för ditt varumärke genom insikter om din målgrupp och förmågan att fånga och bygga intresse för dina produkter.