Portfolio

Greenely Utomhus

Greenely Utomhus

Greenely är ett av de större elbolagen i Sverige när det kommer till elkostnad per timme. De fokuserar på innovation som kan hjälpa kunderna att hålla nere elpriset och gör detta genom att optimera kundens elanvändning med hjälp av smart teknik i en app. Greenely ger dig full kontroll över din elanvändning, analyserar ditt beteende och optimerar din förbrukning med hjälp av smarta algoritmer.

Captivate ansvarade under våren 2022 för att bredda mediemixen, detta gjordes genom att addera utomhus, audio och rörligt. Nu arbetar Captivate med all Greenelys varumärkesbyggande aktivering inom ATL-media i Sverige.

Året startade med en utomhus kampanj med fokus på villaområden utanför Stockholm, det följdes upp med ett köp i OS med fokus på regioner utanför storstäderna och söder om Gävle där elen varit som dyrast. Vidare under våren har Greenely hörts i radio och på flera av Acast mest relevanta poddar.

Date:
Category:
i

Vi är en fullservice mediebyrå med syfte att skapa tillväxt och brand equity för ditt varumärke genom insikter om din målgrupp och förmågan att fånga och bygga intresse för dina produkter.