Captivate Mediebyrå

MarketingNewsHowCom köper in sig i mediebyrån Captivate

HowCom köper in sig i mediebyrån Captivate

HowCom har sedan starten 2011 haft en stark tillväxt genom sina tre affärsområden; mediebyrå, strategi och insikter samt datadriven design.

Nu står det klart att Howcom köper in sig i Mediebyrån Captivate för att tillsammans skapa marknadens intressantaste independent erbjudande.

Captivate har startats av två personer (Daniel Nellhard och Peter Pettersson) som vi känner väl och tror oerhört mycket på. De besitter en unik kompetens och kommer komplettera vårt erbjudande på ett förträffligt sätt. Vi är övertygade om att vi kommer kunna hjälpa dem att fortsätta sin tillväxtresa samtidigt som vi kommer kunna ha nytta av deras kompetens säger HowComs VD Fredrik Lundgren

”Fokus 2021 blir att rekrytera stjärnor på marknaden och hitta fler kundsamarbeten. Där blir vårt partnerskap med Howcom viktigt för att kunna jobba ännu mer datadrivet och erbjuda strategisk höjd i rådgivningen genom marknadens starkaste insiktserbjudande” säger grundarna Daniel Nellhard & Peter Pettersson.

HowCom och Captivate kommer fortsätta drivas som separata bolag.

För frågor

Fredrik.lundgren@howcom.se  070-3173553

Daniel.nellhard@captivate.se 070-4886723

Läs mer på Dagensmedia:

https://www.dagensmedia.se/byraer/mediebyraer/howcom-lagger-beslag-pa-mediebyran-captivate/

i

Vi är en fullservice mediebyrå med syfte att skapa tillväxt och brand equity för ditt varumärke genom insikter om din målgrupp och förmågan att fånga och bygga intresse för dina produkter.