Captivate Mediebyrå

MarketingNewsCaptivate vinner Draknästet-finansierade startupen Loopeli

Captivate vinner Draknästet-finansierade startupen Loopeli

Startup-bolaget Loopeli väljer efter en upphandling Captivate som sin mediebyrå.
Loopeli, med sin tekniktjänst kring digitalt utanförskap, vinner finansiering från drakarna i  SVT:s program Draknästet. Tillväxtuppdraget via marknadsföring kommer hanteras av mediebyrån Captivate.

Tekniken har snabbt blivit en oumbärlig del av vårt samhälle. För personer som inte är vana att hantera datorer och smartphones kan det innebära ett ensamt liv. Därför har startup-bolaget Loopeli utvecklat en förenklad videotjänst så att de personer som upplever utmaningar med dagens teknik kan vara en del av familjens vardag även på distans. Att hålla kontakten och visa kärlek är ett bra sätt att hjälpa till att höja livskvalitén hos dem som känner sig ensamma.

“Loopeli är en produkt med mycket hjärta som kommer göra stor skillnad i samhället för att nå våra nära och kära som befinner sig i ett digitalt utanförskap. Att Captivate får förtroendet från ett bolag finansierat av drakarna i Draknästet känns extra smickrande. Captivate visar återigen att vår förmåga att erbjuda ett agilt arbetssätt, med ett seniort team, är särskilt uppskattat bland startupbolagen där snabbhet är a och o”,säger Daniel Nellhard, medgrundare av Captivate.

Äntligen en pitch med målgruppen äldre i fokus, menade drakarna i Svt:s Draknästet när Loopeli presenterade sin enkla videosamtals-app.
“Jag hade länge sökt efter ett enkelt sätt för pappa och mig att videoprata på. Men inget fungerade. Han irrade hela tiden bort sig och vi kunde inte förstå varandra. Enkelheten i tekniken är viktigast för att bryta äldres digitala utanförskap”, säger Thomas Sidén, grundare av Loopeli.

“Captivate är en ny oberoende byrå som skiljer sig från mängden. De besitter djup kunskap om allt som krävs av en mediebyrå och utöver det skapar de värden i allt de gör med sin kompetens, sina tekniklösningar och sitt sätt att jobba. För en startup krävs det en byrå som klarar alla discipliner på få kontaktytor, det får vi fullt ut i vårt partnerskap”, säger Daniel Straume, VD på Loopeli.

För mer information kontakta :

Peter Pettersson, 0700-340 130, peter@captivatemedia.se 
Daniel Nellhard, 070-488 67 33, daniel@captivatemedia.se
Mikael Sundlin, 0792-033 001, mikael@captivatemedia.se
captivatemedia.se

i

Vi är en fullservice mediebyrå med syfte att skapa tillväxt och brand equity för ditt varumärke genom insikter om din målgrupp och förmågan att fånga och bygga intresse för dina produkter.