Captivate Mediebyrå

MarketingNewsCaptivate växer med toppnamn från NENT

Captivate växer med toppnamn från NENT

Mediebyrån Captivate växer och flyttar fram sina positioner ytterligare med en strategisk rekrytering i Mikael Sundlin som också blir partner i den snabbt växande byrån. Han kommer närmast från en tjänst som Nordic Insights & Analysis Director på Nordic Entertainment Group.

Mikael har jobbat i olika analys och affärsutvecklingsroller på MTG och NENT de senaste 20 åren och har lång erfarenhet av analys och insiktsarbete, utöver det har han haft flertalet förtroendeuppdrag i styrelser som MMS och IRM.

– All framgångsrik kommunikation, mediestrategi- och taktik baseras på insikter. Att få in Mikael, i vårt tycke vassaste och mest erfarne personen i branschen, kommer innebära att vi kan fortsätta öka den strategiska höjden och bli ännu starkare på att omsätta insikterna hela vägen ned till det taktiska hantverket vilket vi vet ger resultat och skapar effekt för våra kunder, säger Daniel Nellhard, medgrundare av Captivate.

– Vi får en person som har hjälpt till att driva utvecklingen i mediebranschen de senaste 20 åren vilket vi på Captivate nu kommer att dra nytta av för att ligga i framkant. Mikael kompletterar vår kompetens och erfarenhet på ett perfekt sätt och är utöver det en riktigt härlig kraft som kommer bidra till ett skönt arbetsklimat hos oss, säger Peter Pettersson, CEO och medgrundare av Captivate. 

– Captivate är den mest spännande mediebyrån som har kommit in på marknaden de senaste åren, för mig på det personliga planet känns det otroligt kul att få vara med och bygga en oberoende byrå i en marknad där allt fler annonsörer väljer den vägen framför att gå till de stora nätverksbyråerna. Att få dela den här resan med ett drömteam som tillsammans har åstadkommit så mycket, så vet jag att vi kan göra skillnad för våra kunder, säger Mikael Sundlin, partner på Captivate. 

Läs mer på Dagens Media: https://www.dagensmedia.se/byraer/mediebyraer/captivate-norpar-toppnamn-fran-nent/

För mer information kontakta  Peter Pettersson, 0700-340 130, peter@captivatemedia.se eller
Mikael Sundlin, 0792-033 001, mikael@captivatemedia.se , captivatemedia.se

i

Vi är en fullservice mediebyrå med syfte att skapa tillväxt och brand equity för ditt varumärke genom insikter om din målgrupp och förmågan att fånga och bygga intresse för dina produkter.