< class="qodef-m-title entry-title qodef-content-grid "> Portfolio
No Society

No Society

No Society är ett nytt lifestylevarumärke inom hudvård som tillverkas i Stockholm. No Society omfamnar individualism och hållbarhet och säger nej till storföretagens perfektion på bekostnad av naturen. Produkterna är unisex, 100% veganska och produceras med så liten klimatpåverkan som möjligt.

”No Society vill utmana hudvårdsbranschen och rådande skönhetsideal och genom den här kampanjen sätta vårt varumärke på kartan”, säger grundaren Carl Falkenberg

Kampanjen sker i ett unikt samarbete med Bonnier News. Det handlar om ett transparent och nära samarbete med delad data mellan kund, medie och mediebyrå. Kampanjen kommer att synas på alla Bonnier News digitala plattformar plattformar, med flera typer av annonsformat

Över 30 reklamenheter för video och display är producerade och fördelade mellan brand och produkt samt anpassade för respektive plattform och format.

Client :
No Society
Date:
Category:
i

Vi är en fullservice mediebyrå med syfte att skapa tillväxt och brand equity för ditt varumärke genom insikter om din målgrupp och förmågan att fånga och bygga intresse för dina produkter.